Asiatisk-inspirert nudler og kjøttdeig
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk-inspirert nudler og kjøttdeig

Asiatisk-inspirert nudler og kjøttdeig

med stekt sjampinjong og vårløk

Gira på noe skikkelig godt til middag? Denne smakfulle asiatiske nudleretten består av kjøttdeig stekt sammen med sopp og gulrot og en velbalansert asiatisk woksaus med hvitløk, tomatpuré og soya. Til slutt blandes alt sammen med våre populære udon-nudler. Retten toppes med frisk vårløk.

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sulfitter
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

200 g

Sjampinjong

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

½ boks

Tomatpure

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier737 kcal
Energi (kj)3086 kj
Fett30.6 g
Mettet fett10.1 g
Karbohydrater76 g
Sukker17.6 g
Protein35 g
Natrium225 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek sopp og gulrot
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Grovhakk sopp.

Finhakk gulrot (uskrelt) i 1 cm biter.

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp og gulrot i 3-4 min, eller til brunet sopp.

Krydre med en klype salt og pepper. 

Tilsett kjøttdeig
2

Tilsett kjøttdeig til pannen med sopp og gulrot. Stek i 4-5 min, eller til brunet.

Kok nudler
3

I mellomtiden, kok nudler i 4-6 min, eller til møre.

Rett før vannet helles av, spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] i en kopp.

Skyll nudler under kaldt vann. 

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Lag saus
4

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Tilsett tomatpuré [1/2 boks, 2P] og hvitløk til pannen med kjøtt. Stek i 1-2 min, eller til velduftende.

Tilsett pastavann, soyasaus [1/2 pose, 2P], asiatisk woksaus og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydning av rosa.

Tilsett nudler
5

Bland inn nudler.

Skjær vårløk i tynne skiver på skrå.

Server
6

Anrett asiatiske nudler i skåler.

Pynt med vårløk.