
Gyros style bulgur bowl
with cucumber-tomato salad and mint mayo
Tags:
Vegetar
•Plant-based
Allergener:
Hvete
•Gluten
•Selleri
•Sesam
•Soya
•Sennep
•Havre
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
150 g
Poteter
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
8 g
Za'atar
(Inneholder Sesam)
200 g
Vegansk kebab
(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Hvitløksflørt
1 stk
Agurk
½ stk
Rødløk
1 stk
Tomat
½ stk
Sitron
100 ml
Kokosmelk
½ pose
Dill
1 pose
Mynte
Ikke inkludert i matkassen din
2 ss
Olivenolje (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
3 dl
Vann (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
1 ss
Vann (steg 4)
1 ss
Olivenolje (steg 5)
•Bakeplate
•Stekepanne
•Rivjern
•Kasserolle
Framgangsmåte
1
2
3
4
5
6