
Veggie coconut curry noodles
with fresh coriander and chilli oil
Tags:
Vegetar
•Plant-based
Allergener:
Hvete
•Gluten
•Bygg
•Soya
•Peanøtter
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
150 g
Udon nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
200 ml
Kokosmelk
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
30 g
Rød karripasta
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 pose
Koriander
4 g
Mild Mahal
½ stk
Lime
1 g
Chiliflak
1 stk
Løk
1 stk
Hvitløk
1 stk
Gulrot
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
Ikke inkludert i matkassen din
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
•Stekepanne
•Rivjern
•Kasserolle
Framgangsmåte
1
2
3
4
5
6