Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Udon nudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
160 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)
200 ml
Kokosmelk
60 g
Spinat
(Kan inneholde spor av: Selleri)
30 g
Rød karripasta
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
1 pose
Koriander
4 g
Mild Mahal
½ stk
Lime
1 g
Chiliflak
1 stk
Løk
1 stk
Hvitløk
1 stk
Gulrot
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
Kok opp en kjele med saltet vann.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Spar litt nudelvann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten.
Skyll nudlene under kaldt vann.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
I mellomtiden, skjær løk i tynne, halve skiver.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Skyll spinat.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland chiliflak, hvitløk, olivenolje [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en liten skål.
TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig og gulrot i 4-5 minutter, eller til brunet.
Tilsett Mild Mahal og salt [1/4 ts | 1/2 ts] og stek i ytterligere 30 sek, eller til velduftende.
Overfør til en skål.
Varm olivenolje [1 ss | 2 ss] i samme stekepanne på middels varme.
Stek løk i 4-5 min, eller til myke.
Tilsett karripasta og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett kokosmelk, soyasaus og nudelvann, og bland sammen.
Senk til middels varme og la putre i 3-4 min.
TIPS: Tilsett en skvett vann om nødvendig.
I mellomtiden, halver lime [1/2 stykk, 2P].
Grovhakk koriander og saltede peanøtter.
Rør inn nudler, spinat og en stor skvett limesaft i stekepannen rett før servering.
Fordel nudlene i dype tallerkener.
Topp med vegetardeig, koriander og peanøtter.
Drypp over chiliolje.