topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Truffle pork tenderloin

Truffle pork tenderloin

with creamy mushroom tagliatelle

Allergener:
Egg
Gluten
Hvete
Selleri
Melk
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svinefilet

2 stk

Hvitløk

1 pose

Kruspersille

250 g

Tagliatelle

(Inneholder Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Soya, Egg, Sennep)

200 g

Østershatter

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

40 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Ruccola

8 ml

Trøffelolje

15 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

250 g

Cherrytomater

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier872 kcal
Energi (kj)3648 kj
Fett36.5 g
Mettet fett15.7 g
Karbohydrater82 g
Sukker8.3 g
Protein58.1 g
Natrium408 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image