HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconThainudler
topBanner
Thainudler

Thainudler

med svinekjøtt, peanøtter og koriander

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:glutenSoyaPeanøtterSelleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

1 stk

Gulrot

½ stk

Squash

1 stk

Lime

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

1 pose

Koriander

300 g

Svin ytrefilet

200 ml

Kokosmelk

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier690.525 kcal
Energi (kj)2889.1565 kj
Fett22.0675 g
Mettet fett17.1 g
Karbohydrater69.8101 g
Sukker12 g
Protein49.247 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en mellomstor kjele med lettsaltet vann*. Skrell og finhakk ingefær [1/2 stk, 2P]. Press eller finhakk hvitløk. Skjær squash [1/2 stk, 2P] og gulrot i 1 cm tykke terninger. Riv limeskall og skjær lime i båter. Grovhakk koriander og peanøtter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

2

Skjær svinekam i 1 cm strimler på et eget skærebrett. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek svinestrimler i 1 min. Tilsett halvparten av soyasausen under omrøring og stek i ytterligere 1-2 min, til gjennomstekt. Overfør til en skål.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett ingefær, hvitløk og gulrot, og stek i 1-2 min. Tilsett squash og stek under omrøring i ytterligere 1-2min.

4

Kok nudler i 1 min, til nesten myke. Hell av vannet og drypp over en skvett olivenolje*.

5

Tilsett kokosmelk, grønnsaksbuljong, sukker* [1 ts | 2 ts], limeskall, en stor skvett limesaft og resterende soyasaus i stekepannen. Krydre med salt* og pepper*. Tilsett svinekjøtt og nudler, og bland godt.

6

Anrett svinestrimler og nudler i dype tallerkener. Topp med en skvett limesaft og peanøtter. Pynt med korianderblader og krydre med en liten klype chiliflak.