topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thai veggie strips

Thai veggie strips

with veggies and chili-peanut oil

I dag kan vi friste med en fargerik "cashew chicken" med mange gode smaker. Vi lager en wok med panert kylling, paprika, løk, sukkererter, cashewnøtter og gode krydder. Tilbehøret er en kremet kokosris og fersk thaibasilikum.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Egg
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

1 stk

Gulrot

1 stk

Pak choi

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

80 g

Søt chilisaus

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

200 g

Veganske strimler

(Inneholder Soya)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

½ g

Chiliflak

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

½ dl

Vann (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

2 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier807 kcal
Energi (kj)3378 kj
Fett31.4 g
Mettet fett4.4 g
Karbohydrater97.5 g
Sukker29.3 g
Protein26.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6