topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk vegetargryte

Thailandsk vegetargryte

med veganske strimler og chili-peanøtt olje

I dag kan vi friste med en fargerik "cashew chicken" med mange gode smaker. Vi lager en wok med panert kylling, paprika, løk, sukkererter, cashewnøtter og gode krydder. Tilbehøret er en kremet kokosris og fersk thaibasilikum.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Sennep
Egg
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Hvitløk

1 stk

Rødløk

1 stk

Pak choi

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

80 g

Søt chilisaus

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

200 g

Veganske strimler

(Inneholder Soya)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

½ g

Chiliflak

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

2 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier809 kcal
Energi (kj)3384 kj
Fett32.3 g
Mettet fett4.3 g
Karbohydrater127.1 g
Sukker57.1 g
Protein29.9 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image