topBanner
Tex-Mex Taco

Tex-Mex Taco

med kjøttdeig, mozzarella & tomat

Den kulinariske reisen går til Mexico og byr på klassiske tacos med godt tilbehør. Vi steker kjøttdeig med Tex-Mex-krydder og BBQ-saus, som gir kjøttet en spennende vri. La alle i familien sette sammen sine egne tacos med den gode kjøttdeigen, tomat, revet gulrot og mozzarella.

Tags:Rask
Allergener:HveteMelkSennepSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

250 g

Kjøttdeig

8 stk

Tortillabrød

(InneholderHvete)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

50 g

Revet mozzarella

(InneholderMelk)

60 g

Salatblanding

1 stk

Gulrot

30 g

BBQ-saus

(InneholderSennep, Sulfitter)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3058 kj
Kalorier731 kcal
Fett27.55 g
Mettet fett9.95 g
Karbohydrater74.15 g
Sukker11.82 g
Protein44.13 g
Natrium0 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Finhakk løk. Riv gulrot (uskrellet). Finhakk tomat. Skyll salatblanding i kaldt vann*.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 3-4 min, mens du bryter den opp med stekespaden.

3

Tilsett løk og stek i 2-3 min.

TIPS: Kjøttdeigen er ferdig når kjøttet er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

5

Tilsett Tex-Mex og en skvett vann til stekepannen og stek i 1 min. Fjern stekepannen fra varmen og rør inn BBQ-saus [1/2 pakke, 2P]. Smak til med salt og pepper*.

6

Sett alle ingredienser på bordet. Fyll tortilla med salatblanding, kjøttdeig, tomat og revet gulrot. Topp med mozzarella.