topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki glazed trout

Teriyaki glazed trout

with cucumber salad and ginger rice

Tags:
Melkefri
Rask
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Soya
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

25 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

150 g

Jasminris

1 stk

Ingefær

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Agurk

½ stk

Lime

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 2)

1 ss

Vann (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier818 kcal
Energi (kj)3422 kj
Fett40.6 g
Mettet fett3.6 g
Karbohydrater80.1 g
Sukker15.2 g
Protein32.8 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6