HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSørøst Asiatisk Svinekam
topBanner
Sørøst-asiatisk svinekam

Sørøst-asiatisk svinekam

med grønnsaker, jasminris og sesamfrø

Tags:Under 650 kcalBarnevennlig
Allergener:EggSennepGlutenSoyaSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Hvitløk

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

200 g

Pak choi

1 stk

Agurk

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdeNøtter, Peanøtter)

2 stk

Gulrot

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Sukker (steg 5)

etter behov

Smør (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier606 kcal
Energi (kj)2534 kj
Fett14.22 g
Mettet fett2 g
Karbohydrater73.04 g
Sukker9.8 g
Protein45.94 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Riv hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stor kjele på middels varme. Tilsett hvitløk og stek i 1-2 min. Tilsett ris, vann* [3 dl | 6 dl] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og kok opp. Senk til lav varme og legg logg på. Kok i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min.

2

Skjær agurk i tynne skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Grovhakk pak choi.

3

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, eller til gylden. Sett til side i en liten skål. Bland majones og halvparten av soyasausen i en liten skål.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min, til mør. Tilsett pak choi og stek i 2 min. Overfør til en skål.

5

Skjær svinekjøtt i 2 cm tykke strimler. Bland Ga-Laksa med en skvett olivenolje* i en skål. Bland svinekjøtt med blandingen. Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt under omrøring i 2-3 min. Tilsett grønnsaker og resterende soyasaus med en klype sukker*, til gjennomvarmet. Smak til med salt* og pepper*.

6

Fordel ris i dype tallerkener og topp med svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over litt soyadressing. Pynt med agurk og sesamfrø.