topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sørøst-asiatisk svinekam

Sørøst-asiatisk svinekam

med jasminris, grønnsaker og sesamfrø

Tags:
Melkefri
Rask
Allergener:
Gluten
Sesam
Soya
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Agurk

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Hvitløk

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Gulrot

50 g

Vegansk sesammajones

(Inneholder Gluten, Sesam, Soya, Hvete)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

1 ts

Sukker (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier704 kcal
Energi (kj)2945 kj
Fett28.5 g
Mettet fett4.9 g
Karbohydrater73.3 g
Sukker10 g
Protein44.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stor kjele på middels varme. Tilsett hvitløk og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og kok under lokk på lav varme i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min.

Forbered råvarer
2

Skjær agurk i tynne skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Grovhakk pak choi.

Lag dressing
3

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, til gylden. Sett til side i en liten skål. Bland majones og halvparten av soyasausen i en liten skål.

Stek grønnsaker
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min, til mør. Tilsett pak choi og stek i 2 min. Overfør til en skål.

Stek kjøtt
5

Skjær svinekam i 2 cm tykke strimler. Bland Ga-Laksa med en skvett olivenolje* i en skål. Vend svinekam i blandingen. Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekam under omrøring i 2-3 min. Tilsett grønnsaker og resterende soyasaus med en klype sukker*, til gjennomvarmet. Smak til med salt* og pepper*. 

Server
6

Anrett ris i dype tallerkener og topp med svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over litt dressing. Pynt med agurk og sesamfrø.