Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Hvitløk
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Jasminris
4 g
Ga-Laksa
1 stk
Pak choi
1 stk
Agurk
10 g
Sesamfrø
2 stk
Gulrot
300 g
Svin ytrefilet
etter behov
Sukker (steg 5)
etter behov
Smør (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
Riv hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en stor kjele på middels varme. Tilsett hvitløk og stek i 1-2 min. Tilsett ris, vann* [3 dl | 6 dl] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og kok opp. Senk til lav varme og legg logg på. Kok i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min.
Skjær agurk i tynne skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halvmåner. Grovhakk pak choi.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Rist sesamfrø i 3-4 min, eller til gylden. Sett til side i en liten skål. Bland majones og halvparten av soyasausen i en liten skål.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min, til mør. Tilsett pak choi og stek i 2 min. Overfør til en skål.
Skjær svinekjøtt i 2 cm tykke strimler. Bland Ga-Laksa med en skvett olivenolje* i en skål. Bland svinekjøtt med blandingen. Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt under omrøring i 2-3 min. Tilsett grønnsaker og resterende soyasaus med en klype sukker*, til gjennomvarmet. Smak til med salt* og pepper*.
Fordel ris i dype tallerkener og topp med svinekjøtt og grønnsaker. Drypp over litt soyadressing. Pynt med agurk og sesamfrø.