HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKjapp Baconburger
topBanner
Kjapp baconburger

Kjapp baconburger

med timianstekt sjampinjong og speilegg (OBS! Egg følger ikke med)

Denne herlige baconburgeren med sjampinjong er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.

Tags:One PanRaskLett å lage
Allergener:EggSennepGlutenMelkSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Rødløk

1 g

Tørket timian

½ stk

Sitron

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Gulrot

150 g

Kålblanding

Briochebrød

(InneholderEgg, Sennep, Gluten, MelkKan inneholdeSoya, Sesam)

50 g

Ketchup

1 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier542 kcal
Energi (kj)2267 kj
Fett38.99 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater19.57 g
Sukker15.4 g
Protein21.79 g
Natrium0.5 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Varm opp en stor tørr stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-5 min på hver side, til sprø. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. Behold baconfettet i stekepannen.

2

Grovhakk sjampinjong. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Tilsett sjampinjong, rødløk og en klype timian i stekepannen med baconfett. Krydre med en klype salt* og pepper*. Stek på høy varme i 4-5 min.

3

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter. Riv gulrot grovt. Bland sitronsaft [1 ss | 2 ss] og halvparten av majonesen i en mellomstor skål. Tilsett kålblanding og gulrot. Krydre med en klype salt* og pepper*.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en ny stekepanne på middels høy varme. Knekk egg* [2 stk | 4 stk ] i stekepannen. Stek i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen er som du vil ha den.

5

Del burgerbrød i to på midten. Varm dem på en rist i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål.

6

Smør burgerbrød med cajunmajones og fyll med sjampinjong, bacon og en håndfull coleslaw. Topp med et speilegg. Server resterende coleslaw på siden.