topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kjapp baconburger

Kjapp baconburger

med timianstekt sjampinjong og speilegg (OBS! Egg følger ikke med)

Denne herlige baconburgeren med sjampinjong er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Under 50g karbo
Allergener:
Egg
Sennep
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Rødløk

1 g

Tørket timian

½ stk

Sitron

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Gulrot

150 g

Kålblanding

(Kan inneholde Selleri)

2 stk

Briochebrød

50 g

Ketchup

1 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier542 kcal
Energi (kj)2267 kj
Fett39 g
Mettet fett11 g
Karbohydrater19.6 g
Sukker15.4 g
Protein21.8 g
Natrium0.5 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Stek bacon
1

Sett ovnen på 200°C/180°C (varmluft). Varm opp en stor tørr stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-5 min på hver side, til sprø. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. Behold baconfettet i stekepannen.

Stek sopp og løk
2

Grovhakk sjampinjong. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Tilsett sjampinjong, rødløk og en klype timian i stekepannen med baconfett. Krydre med en klype salt* og pepper*. Stek på høy varme i 4-5 min.

Bland coleslaw
3

Skjær sitron [1/2 stk, 2P] i båter. Riv gulrot grovt. Bland sitronsaft [1 ss | 2 ss] og halvparten av majonesen i en mellomstor skål. Tilsett kålblanding og gulrot. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Stek egg
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en ny stekepanne på middels høy varme. Knekk egg* [2 stk | 4 stk ] i stekepannen. Stek i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen er som du vil ha den.

Bland majones
5

Del burgerbrød i to på midten. Varm dem på en rist i ovnen i 3-4 min. Bland ketchup, Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål.

Server
6

Smør burgerbrød med cajunmajones og fyll med sjampinjong, bacon og en håndfull coleslaw. Topp med et speilegg. Server resterende coleslaw på siden.