HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSoppepizza
topBanner
Soppepizza

Soppepizza

med spinat og tomatsalat

Tags:Vegetar
Allergener:Sulfittermelkgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid40 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

200 g

Sjampinjong

1 stk

Hvitløk

60 g

Spinat

150 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

1 stk

Pizzadeig

(Inneholdergluten)

100 g

Mozzarella

(Inneholdermelk)

1 pose

Basilikum

2 stk

Tomat

4 g

Hvitløksflørt

1 g

Oregano, tørket

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Sukker* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier988.7412 kcal
Energi (kj)4136.8936 kj
Fett42.972 g
Mettet fett23 g
Karbohydrater99.2953 g
Sukker9.1 g
Protein33.8085 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C. Oppvarm en bakeplate i ovnen [2 stk, 4P.]. Skjær sopp i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Finhakk basilikum [1/2 pose, 2P.]. Skyll spinat under kaldt vann* med et dørslag.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek sopp og hvitløk i 3-4 min, eller til de er gylne. Krydre med salt* og pepper*.

3

Tilsett crème fraiche, basilikum (men la en smule bli igjen til anretning) og krydderblanding, og la simre i 1 min. Tilsett spinat, og la simre i 2-3 min. Smak til med salt* og pepper*

4

Ta bakeplaten ut av ovnen. Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut. Plasser pizzadeig på bakeplaten. Fordel spinatsaus på pizzadeigen, og dryss med mozzarella. Stek pizza i ovnen i 10-15 min, eller til den er gylden.

5

Skjær tomat i båter. Bland tomat, balsamico og sukker* [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål.

6

Topp pizza med resterende basilikum og servér med tomatsalat.