
Soppepizza
med spinat og tomatsalat
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
15 ml
Balsamico
200 g
Sjampinjong
1 stk
Hvitløk
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder Hvete, Gluten)
100 g
Revet mozzarella
(Inneholder Melk)
1 pose
Basilikum
2 stk
Tomat
4 g
Hvitløksflørt
1 g
Oregano, tørket
Ikke inkludert i matkassen din
¼ ts
Sukker (steg 5)
Framgangsmåte

Forvarm ovnen til 220°C/200°C. Oppvarm en bakeplate i ovnen [2 stk, 4P.]. Skjær sopp i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Finhakk basilikum [1/2 pose, 2P.]. Skyll spinat under kaldt vann* med et dørslag.

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek sopp og hvitløk i 3-4 min, eller til de er gylne. Krydre med salt* og pepper*.

Tilsett crème fraiche, basilikum (men la en smule bli igjen til anretning) og krydderblanding, og la simre i 1 min. Tilsett spinat, og la simre i 2-3 min. Smak til med salt* og pepper*

Ta bakeplaten ut av ovnen. Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut. Plasser pizzadeig på bakeplaten. Fordel spinatsaus på pizzadeigen, og dryss med mozzarella. Stek pizza i ovnen i 10-15 min, eller til den er gylden.

Skjær tomat i båter. Bland tomat, balsamico og sukker* [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål.

Topp pizza med resterende basilikum og servér med tomatsalat.