Rosemary breaded pork and lingonberry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rosemary breaded pork and lingonberry

Rosemary breaded pork and lingonberry

with potato-parsnip mash and cream sauce

Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g

Bakepotet

1 stk

Pastinakk

½ stk

Rosmarin

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Eple

75 g

Rødkål

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

2 g

Kyllingbuljong

50 g

Tyttebærsyltetøy

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

3 ss

Melk (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier908 kcal
Energi (kj)3798 kj
Fett35.4 g
Mettet fett13.9 g
Karbohydrater102.1 g
Sukker31 g
Protein53.6 g
Natrium196 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6