Våre matkasserHjelpGavekort
Stekt svinefilet og rødvinssaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stekt svinefilet og rødvinssaus

Stekt svinefilet og rødvinssaus

med ovnsbakte poteter og sprøstekt prosciutto

Klar for et festmåltid? Vi bruner indrefilet av svin og lar den deretter steke ferdig i ovnen. Samtidig baker vi poteter toppet med italiensk hardost, steker brokkolini og mandler, og lager en nydelig rødvinssaus. Vi topper potetene med sprøstekt prosciutto, og så er maten klar!

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Sulfitter
Nøtter
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Brokkolini

½ stk

Sjalottløk

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

½ stk

Rosmarin

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter)

50 g

Prosciutto

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Ruccola

300 g

Svinefilet

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier625 kcal
Energi (kj)2614 kj
Fett22.7 g
Mettet fett6.3 g
Karbohydrater55.9 g
Sukker7.8 g
Protein51.6 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image