
Stekt svinefilet og rødvinssaus
med ovnsbakte poteter og sprøstekt prosciutto
Klar for et festmåltid? Vi bruner indrefilet av svin og lar den deretter steke ferdig i ovnen. Samtidig baker vi poteter toppet med italiensk hardost, steker brokkolini og mandler, og lager en nydelig rødvinssaus. Vi topper potetene med sprøstekt prosciutto, og så er maten klar!
Tags:
Under 650 kcal
•Hvetefri
•Proteinrik
•Under 50g karbo
Allergener:
Sulfitter
•Nøtter
•Melk
•Egg
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Samlet tid35 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
150 g
Brokkolini
½ stk
Sjalottløk
60 g
Rødvinssaus
(Inneholder Sulfitter)
500 g
Poteter
1 stk
Hvitløk
½ stk
Rosmarin
20 g
Mandler
(Inneholder Nøtter)
50 g
Prosciutto
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
40 g
Ruccola
300 g
Svinefilet
Ikke inkludert i matkassen din
½ dl
Vann (steg 4)
½ ss
Olivenolje (steg 4)
•Bakeplate
•Stekepanne
Framgangsmåte

1

2

3

4

5

6