Pork tenderloin and red wine sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pork tenderloin and red wine sauce

Pork tenderloin and red wine sauce

with roasted potatoes tossed with crispy prosciutto

Tags:
Hvetefri
Under 650 kcal
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Sulfitter
Nøtter
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Brokkolini

½ stk

Sjalottløk

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder Sulfitter)

500 g

Poteter

1 stk

Hvitløk

½ stk

Rosmarin

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

50 g

Prosciutto

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Ruccola

300 g

Svinefilet

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier614 kcal
Energi (kj)2569 kj
Fett21.7 g
Mettet fett5.5 g
Karbohydrater56 g
Sukker7.6 g
Protein51.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6