Paprikakrydret svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikakrydret svinekjøtt

Paprikakrydret svinekjøtt

med ovnsbakt rosenkål og kremet kålsalat

Paprikakrydret svinekjøtt med ovnsbakt rosenkål og kremet kålsalat.

Tags:
Enkel
Kalorilett
Hvetefri
Barnevennlig
Proteinrik
Melkefri
Allergener:
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Poteter

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

150 g

Rosenkål

1 stk

Eple

300 g

Svin ytrefilet

150 g

Kålblanding

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Tranebær

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier598 kcal
Energi (kj)2502 kj
Fett25.9 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater48.9 g
Sukker20.4 g
Protein45.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med halvparten av Mamas Favoritt, en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

Bak rosenkål og eple
2

Skjær av nederste del av rosenkål, fjern evt. gule blader og del i to. Fjern kjernen og skjær eple i 2 cm biter. Når potetene har 14 min igjen, fordel rosenkål og eple på stekebrettet. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 12-14 min. TIPS (4P): Bruk to stekebrett.

Stek kjøtt
3

Skjær svinekjøtt i to like store stykker på langs på et eget skjærebrett. Krydre med resterende Mamas Favoritt og en klype salt og pepper. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1-2 min på hver side, eller til gjennomstekt. La kjøttet hvile på en tallerken dekket med folie til servering.

Forbered yoghurt
4

Bland yoghurt med en klype salt og en stor klype pepper i en skål.

Bland kålsalat
5

Bland kålblanding, tranebær, halvparten av solsikkefrøene og halvparten av yoghurten i en skål. Skjær svinekjøtt i tynne skiver.

Server
6

Anrett svinekjøtt og ovnsbakte grønnsaker på tallerkener med kålsalat. Strø over resterende solsikkefrø. Server resterende yoghurt på siden.