Pan-fried mediterranean haddock
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan-fried mediterranean haddock

Pan-fried mediterranean haddock

with zucchini and lemon butter sauce

Tags:
Rask
Hvetefri
Allergener:
Fisk
Selleri
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

150 g

Langkornet hvit ris

1 boks

Tomatpure

125 g

Cherrytomater

4 g

Hvitløksflørt

1 pose

Basilikum

½ stk

Sitron

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ stk

Squash

20 g

Mandler

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Rug, Sesam, Spelt, Hvete, Bygg, Gluten, Havre, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

2 ss

Smør (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

½ dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier702 kcal
Energi (kj)2938 kj
Fett28 g
Mettet fett10 g
Karbohydrater70.6 g
Sukker7.2 g
Protein39.3 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image