Ost- og sennepspanert hyse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ost- og sennepspanert hyse

Ost- og sennepspanert hyse

med rotgrønnsaker og urtedressing

Du pleier kanskje ikke å tilberede fisk med ost og sennep, men vi lover at det tar dagens middag til et nytt nivå! Vi panerer fisken, og serverer den med lune ovnsbakte grønnsaker og en ferdig salatblanding. Prikken over i-en er en kremet rømmedressing med smak av hvitløk og persille.

Tags:
Under 650 kcal
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Sennep
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

15 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

1 pose

Bladpersille

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Pastinakk

300 g

Poteter

1 stk

Rødbete

60 g

Salatblanding

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Gulrot

½ stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier556 kcal
Energi (kj)2326 kj
Fett17.5 g
Mettet fett6.2 g
Karbohydrater59.9 g
Sukker16.7 g
Protein41.5 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekebrett

Framgangsmåte

Bak rotgrønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær rødbete, gulrot, potet og pastinakk (uskrelt) i 2 cm store biter.

Plasser grønnsaker på et stekebrett [2 stk, 4P] med bakepapir. Bland med olivenolje, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til myke.

Lag pankoblanding
2

Bland finrevet ost, panko paneringsmel, olivenolje [1 ss | 2 ss], en klype salt og pepper i en liten skål.

Forbered fisk
3

Tørk av fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Plasser i en ildfast form med bakepapir.

Ovnsbak fisk
4

Smør toppen av fiskefileter med sennep.

Strø over panko, og press blandingen forsiktig fast på fisken med baksiden av en skje.

Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gylne og gjennomstekte.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt.

Bland dressing
5

I mellomtiden, skyll salatblanding.

Finhakk persille.

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P].

Bland rømme, hvitløk, persille, en klype salt og pepper i en liten skål.

Bland salat, rotgrønnsaker og en klype salt rett før servering.

Server
6

Fordell grønnsaker og hyse på tallerkener.

Server med dressing.