Misostekt ricotta- og spinattortelloni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Misostekt ricotta- og spinattortelloni

Misostekt ricotta- og spinattortelloni

med portobello og ruccola

Denne middagsretten legger opp til en smakfull og koselig middagsstund – og den lages fortere enn fort. En stor stekepanne er nesten alt du trenger – stek sopp og hvitløk og bland inn tomat, fløte, misopasta, ost og tortelloni. Topp med frisk ruccola og en skvett olivenolje, og maten er klar!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Melk
Selleri
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

1 stk

Tomat

150 g

Portobello

15 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

40 g

Ruccola

10 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 dl

Vann (steg 3)

2 ss

Smør (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier761 kcal
Energi (kj)3183 kj
Fett43.7 g
Mettet fett21 g
Karbohydrater69.3 g
Sukker13.1 g
Protein22.6 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Finhakk eller press hvitløk.

Grovhakk tomat og sopp.

Stek sopp og hvitløk
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett hvitløk og stek i 30 sek, eller til velduftende. 

Bland sammen
3

Tilsett tomat, matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, misopasta [1/2 pose, 2P], finrevet ost [1/2 pose, 2P], vann [1 dl | 2 dl], tortelloni og smør [2 ss | 4 ss].

Bland godt og kok i 3-4 min, eller til sausen har tyknet og pastaen er 'al dente'.

I mellomtiden, skyll ruccola.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand. 

Server
4

Anrett tortelloni i skåler.

Topp med ruccola.

Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.