Korianderpanert hyse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Korianderpanert hyse

Korianderpanert hyse

med krydrede poteter og hvitløksyoghurt

Tags:
Kalorilett
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Melk
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Pak choi

1 stk

Eple

1 stk

Gulrot

½ stk

Lime

400 g

Småpoteter

1 g

Chiliflak

75 ml

Yoghurt

(Inneholder Melk)

½ stk

Hvitløk

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Hvetemel (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier572 kcal
Energi (kj)2393 kj
Fett16.2 g
Mettet fett4.6 g
Karbohydrater60.4 g
Sukker15 g
Protein42.3 g
Natrium32.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6