topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk panert halloumi

Indisk panert halloumi

med bombaypoteter og aprikoschutney

Dagens rett er en nydelig vegetarrett med ulike smaker og konsistenser inspirert av det indiske kjøkkenet. Vi ovnsbaker poteter med vår egen krydderblanding, Ginger Ninja, og steker panert grillost til den blir gyllen og sprø på utsiden. Samtidig tilbereder vi en frisk og herlig salat med kålrabi, spinat og syltet rødløk. Potetene toppes med koriander, sesamfrø og chili som gir et ekstra kick. Server retten med mild yoghurt og søt aprikoschutney.

Allergener:
Melk
Sennep
Gluten
Hvete
Sesam
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Halloumi

(Inneholder Melk)

4 g

Mild Mahal

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder Melk)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

½ stk

Lime

½ stk

Kålrabi, hvit

½ stk

Rødløk

50 g

Aprikoschutney

(Inneholder Sennep)

1 pose

Koriander

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

500 g

Poteter

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Rød chili

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 4)

1 stk

Egg (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

1.5 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1060 kcal
Energi (kj)4435 kj
Fett54.2 g
Mettet fett25.7 g
Karbohydrater96.1 g
Sukker20.7 g
Protein45.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak potet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm store biter.

Fordel potet på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Hell over olivenolje, krydre med Ginger Ninja, sesamfrø, salt og pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

Sylt rødløk
2

I mellomtiden, skjær løk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Bland sukker [1/4 ts | 1/2 ts], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og limesaft [1 ss | 2 ss] i en liten skål. Vend løk i lake og sett til side.

Skyll spinat.

Skrell og skjær kålrabi [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke staver.

Bland kålrot og spinat i en stor skål, og sett til side.

Forbered råvarer
3

Finhakk koriander.

Del chili [1/2 stk, 2P] i to på langs, fjern frø og skjær i tynne strimler.

Paner grillost
4

Skjær grillost i tynne skiver (3 per person).

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en ny dyp tallerken.

Bland panko paneringsmel, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og Mild Mahal i en tredje dyp tallerken.

Vend grillost i melblanding, deretter i egg og til slutt i panko. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Bruk 2 ss melk hvis du ikke har egg.

Stek grillost
5

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek grillost i 2-3 min per side, eller til gyllen.

Legg på en tallerken med kjøkkenpapir.

Tilsett syltet rødløk (med lake), olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i skålen med spinat og kålrot før servering. Bland godt.

Server
6

Fordel grillost, salat og fries på tallerkener.

Dryss over chili og koriander.

Topp med en klatt yoghurt og aprikoschutney.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image