topBanner
Grillpølser

Grillpølser

med kremet pastasalat & squash

Grilloppskrift

Det er sommer, og vi skal grille pølser! I dag serverer vi kjøttfylte pølser med mange grønnsaker som vi blander med pasta til en vidunderlig salat. Salatskålen blir også fylt med rødløk, tomat, spinat, basilikum og hvitløk, som vi blander med en kremet hvitløksdressing. Vi griller pølser, squash og mais, og så er maten klar til servering!

Tags:Rask
Allergener:MelkSoyaEggSennepHvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

250 g

Frankfurter m. ost

(InneholderMelk, Soya)

1 stk

Tomat

1 stk

Hvitløk

75 g

Rømme

(InneholderMelk)

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

2 g

Hvitløksflørt

30 g

Spinat

1 pose

Basilikum

½ stk

Squash

1 stk

Maiskolbe

½ stk

Rødløk

270 g

Farfalle

(InneholderHveteKan inneholdeSpor av soya)

Ikke inkludert i matkassen din

ss

Smør* (steg 6)

(InneholderMelk)

½ ts

Salt* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)4716 kj
Kalorier1127 kcal
Fett48.94 g
Mettet fett15.68 g
Karbohydrater139.81 g
Sukker13.19 g
Protein40.64 g
Natrium3.797 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft, hvis du ikke skal grille. Kok opp en stor kjele med saltet vann. Skjær squash [1/2 stk, 2P] på langs i 1 cm tynne staver. Fjern bladene fra mais og del den i to. Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i 2 cm store båter.

TIPS: Ikke fjern roten på rødløken når du skjærer den i båter, så holder de seg sammen når du griller.

2

Fordel squash, mais og rødløk på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 10-15 min, eller til de har fått farge og er møre.

PÅ GRILLEN: Krydre alle grønnsaker med olivenolje, salt og pepper*. Plasser grønnsakene rett på grillen. Grill rødløk i 8-10 min, og mais og squash i 10-15 min, eller til squash og løk er myke og har små, svarte flekker. Snu grønnsakene halvveis.

3

Kok pasta i 12-13 min, eller til “al dente”. Hell av vannet, skyll pasta i kaldt vann*, og legg pasta tilbake i kjelen.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en mellomstor stekepanne på middels høy varme. Stek pølser i 5-7 min, eller til gjennomstekt.

PÅ GRILLEN: Grill pølser i 8-10 min, eller til skinnet begynner å flekke. Snu ofte.

5

Skjær tomat i 2 cm store biter. Skyll og grovhakk spinat [1/2 pose, 2P]. Grovhakk basilikum (spar litt til pynt). Finhakk eller press hvitløk. Bland rømme [1/2 boks, 2P], majones, hvitløksflørt [1/2 pose, 2P], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og en klype pepper i en stor skål. Rør godt.

6

Fordel pastasalat på tallerkener. Topp med grønnsaker og pølser (en per person), og pynt med basilikumblader. Tilsett en klatt smør* på maisen.