HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right icon​​Fransk Inspirert Bearnaise Burger
topBanner
​​Fransk-inspirert bearnaise burger

​​Fransk-inspirert bearnaise burger

med karamellisert løk og sprø pæresalat

Tags:Lett å lage
Allergener:melkEggglutenSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Rødløk

2 stk

Pære

250 g

Kjøttdeig

100 g

Bearnaisesaus

(Inneholdermelk)

30 g

Briochebrød

(Inneholdermelk, Egg, gluten, SennepKan inneholdesoya, sesam)

500 g

Spinat

1 ss

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

3 ts

Olivenolje* (steg 2)

4 ss

Sukker* (steg 2)

1 etter behov

Vann* (steg 2)

1 ts

Egg* (steg 3)

½ ss

Salt* (steg 3)

Olivenolje* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier739.725 kcal
Energi (kj)3095.0095 kj
Fett35.735 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater71.705 g
Sukker37.4 g
Protein32.2355 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 200ºC/180ºC (varmluft). Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær pære i tynne skiver.

2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk under omrøring i 5-6 min. Tilsett vann* [4 ss | 8 ss], sukker* [3 ts | 6 ts] og en klype salt* og pepper*. Bland godt. Stek i ytterligere 3-5 min, til mørk og karamellisert. Sett til side i en skål.

3

Bland kjøttdeig, panko, egg* [1 stk | 2 stk], salt* [1 ts | 2 ts] og pepper* i en stor skål. Form deig til burgere (1 per pers.). Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen (skyll først) på middels høy varme. Stek burgere i 4-5 min på hver side, til gjennomstekt. Krydre med en klype pepper*. Sett til side. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. 

4

Del burgerbrød i to og varm i ovnen i 3-4 min.

5

Tilsett bearnaisesaus i stekepannen og varm opp til middels høy varme. Bland ruccola (spar litt til burgerfyll), pære, olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* og pepper* i en skål.

6

Bygg burgere med burger, bearnaisesaus, karamellisert løk og resterende ruccola. Server sprø pæresalat ved siden av.