topBanner
Kremet gnocchi

Kremet gnocchi

med bacon, squash & lagret ost

En spennende oppskrift med gnocchi som blir stekt i stedet for å bli kokt! Når gnocchien er stekt, havner den i en herlig saus med bacon, hvitløk, rødløk, spinat og squash. En herlig rett som hele familien kommer til å elske.

Tags:Rask
Allergener:GlutenMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Kjøttbuljong

350 g

Gnocchi

(InneholderGluten)

140 g

Bacon, terninger

200 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

60 g

Spinat

1 stk

Rødløk

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Squash

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3047 kj
Kalorier728 kcal
Fett36 g
Mettet fett19 g
Karbohydrater69 g
Sukker10 g
Protein29 g
Natrium5 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk squash. Finhakk eller press hvitløk.

2

Varm opp en stor skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Når oljen er varm, tilsett et lag med gnocchi og stek under omrøring i 5-6 min, til gylden. Krydre med salt og pepper. Overfør til en tallerken. TIPS: Bruk mer olivenolje hvis gnocchien fester seg til stekepannen.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek bacon og rødløk i 3-4 min, eller til bacon er sprø. Tilsett squash og stek i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.

4

Tilsett matfløte, buljong og vann* [1/2 dl | 1 dl]. Rør godt og la småkoke i 2-3 min.

5

Skyll spinat. Tilsett gnocchi og spinat. Rør godt til spinaten blir myk. Krydre med pepper*.

6

Fordel kremet gnocchi med bacon på tallerkener og strø over lagret ost.