Creamy bacon-chicken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Creamy bacon-chicken

Creamy bacon-chicken

with boiled potatoes and spring onion

Tags:
Under 650 kcal
Barnevennlig
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Kyllingbuljong

½ stk

Squash

300 g

Kyllingbryst

500 g

Poteter

1 pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

70 g

Bacon, terninger

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

Ikke inkludert i matkassen din

1.5 ss

Hvetemel (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1.5 dl

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier635 kcal
Energi (kj)2656 kj
Fett23.6 g
Mettet fett11.7 g
Karbohydrater59.5 g
Sukker9.7 g
Protein47.7 g
Natrium3192 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp vann* i en mellomstor gryte. Skjær poteter i to.

Kok poteter
2

Tilsett potet og en klype salt* i gryten. Kok i 12-15 min, eller til de er møre. Hell vann fra og tilsett en klatt smør*, en klype salt* og pepper*.

Stek bacon & grønnsaker
3

Grovhakk gulrot (uskrellet) og squash [½, 2P]. Skjær vårløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett bacon [½ pakke, 2P], gulrot og squash og stek i 3-4 min, eller til grønnsakene begynner å bli myke og bacon sprøtt. Overfør bacon & grønnsaker til en skål.

Stek kylling
4

Bland hvetemel* [1.5 ss | 3 ss], salt* [1/4 ts | ½ ts] og en stor klype pepper* på en tallerken. Panér kylling i miksen. Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side, eller til den er blitt brunet.

Tilsett grønnsaker & bacon
5

Tilsett vann* [1.5 dl | 3 dl], og buljong i stekepannen og kok opp. La simre på middels høy varme i 5 min. Tilsett grønnsaker & bacon og la simre i ytterligere 3-4 min, eller inntil kylling er gjennomkokt. Fjern stekepannen fra komfyren og rør inn creme fraiche [2 ss | 4 ss]. Smak til med salt* og pepper*.

Servér
6

Anrett poteter og kylling i skåler. Øs over med kremet saus og grønnsaker. Pynt med vårløk.