
Creamy bacon-chicken
with boiled potatoes and spring onion
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
4 g
Kyllingbuljong
½ stk
Squash
300 g
Kyllingbryst
500 g
Poteter
1 pakke
Creme fraiche
(Inneholder Melk)
70 g
Bacon, terninger
1 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
Ikke inkludert i matkassen din
1.5 ss
Hvetemel (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 4)
1.5 dl
Vann (steg 5)
Framgangsmåte

Kok opp vann* i en mellomstor gryte. Skjær poteter i to.

Tilsett potet og en klype salt* i gryten. Kok i 12-15 min, eller til de er møre. Hell vann fra og tilsett en klatt smør*, en klype salt* og pepper*.

Grovhakk gulrot (uskrellet) og squash [½, 2P]. Skjær vårløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett bacon [½ pakke, 2P], gulrot og squash og stek i 3-4 min, eller til grønnsakene begynner å bli myke og bacon sprøtt. Overfør bacon & grønnsaker til en skål.

Bland hvetemel* [1.5 ss | 3 ss], salt* [1/4 ts | ½ ts] og en stor klype pepper* på en tallerken. Panér kylling i miksen. Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 2-3 min på hver side, eller til den er blitt brunet.

Tilsett vann* [1.5 dl | 3 dl], og buljong i stekepannen og kok opp. La simre på middels høy varme i 5 min. Tilsett grønnsaker & bacon og la simre i ytterligere 3-4 min, eller inntil kylling er gjennomkokt. Fjern stekepannen fra komfyren og rør inn creme fraiche [2 ss | 4 ss]. Smak til med salt* og pepper*.

Anrett poteter og kylling i skåler. Øs over med kremet saus og grønnsaker. Pynt med vårløk.