Seared haddock in a garlic dukkah butter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Seared haddock in a garlic dukkah butter

with charred spring onion sauce and salad

Allergener:
Fisk
Sesam
Sennep
Hvete
Gluten
Selleri
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

1 stk

Hvitløk

7.5 g

Dukkah-godt

(Inneholder Sesam, Sennep)

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

75 ml

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 stk

Vårløk

1 g

Chiliflak

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

2.5 dl

Vann (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

2 ss

Smør (steg 5)

2 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier629 kcal
Energi (kj)2630 kj
Fett34.3 g
Mettet fett13.1 g
Karbohydrater37.7 g
Sukker9.1 g
Protein38.4 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6