Vegetarisk cajunkebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk cajunkebab

Vegetarisk cajunkebab

med ovnsbakte grønnsaker og limedressing

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Prøv vår vegetariske kebabvariant! Kebaben cajun-krydres og tilbehøret består av en skikkelig raus mengde ovnsbakte grønnsaker – løk, gulrot, potet, mais og spinat. Retten toppes med rømmedressing laget med hvitløk og lime. Et knallgodt alternativ til den klassiske kebaben!

Tags:
Enkel
Kalorilett
Vegetar
Allergener:
Sulfitter
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

1 boks

Mais

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Panamat

1 pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

½ stk

Hvitløk

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier589 kcal
Energi (kj)2463 kj
Fett21.3 g
Mettet fett53.5 g
Karbohydrater70.2 g
Sukker18.7 g
Protein26.3 g
Natrium460 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær løk i 2 cm båter.

Skjær gulrot og potet (uskrelt) i 2 cm biter. 

Ovnsbak grønnsaker
2

Overfør grønnsaker til et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med Panamat, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne.

Tilsett mais
3

I mellomtiden, skyll spinat.

Hell væske fra mais.

Når grønnsakene har 10 min igjen av steketiden, overfør mais til stekebrettet og sett brettet tilbake i ovnen.

Stek vegansk kebab
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab, Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 3-4 min, eller til brunet.

Lag limedressing
5

I mellomtiden, skjær lime [1/2 stk, 2P] i to.

Finhakk eller press hvitløk [1/2 stk, 2P]. Finhakk koriander.

Bland rømme, hvitløk, limesaft [1 ss | 2 ss] og en klype salt og pepper i en liten skål.

Når grønnsakene er ferdig i ovnen, bland spinat sammen med grønnsakene på stekebrettet.

Server
6

Anrett grønnsaker på tallerkener.

Topp med vegansk kebab og en klatt limedressing.

Pynt med koriander.