topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk kjøttdeigtaco

Amerikansk kjøttdeigtaco

med syrlig coleslaw og syltet rødløk

Har du en familie som elsker taco? Da er det kanskje på tide for dere å prøve en ny variant. Det hjelper vi gjerne med, for vi har laget en fantastisk oppskrift med inspirasjon fra amerikansk matlaging. Vi bygger tacoene våre med myke tortillas, Cajun-krydret kjøttdeig, spicy BBQ saus, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltet rødløk.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

2.5 g

Tex-Mex

1 stk

Gulrot

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløk

½ stk

Lime

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Tomat

20 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

250 g

Kjøttdeig av storfe og svin

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

2 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier782 kcal
Energi (kj)3270 kj
Fett36.1 g
Mettet fett85.8 g
Karbohydrater74.9 g
Sukker18.6 g
Protein31.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Sylt rødløk
1

Har du ikke mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Finhakk rødløk.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter. 

Bland rødløk, limesaft [1/2 ss | 1 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål. Sett til side til servering. 

Forbered råvarer
2

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Grovhakk tomat.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig og Ay Cajun-ba i 4-5 min, til brunet. 

Tilsett gulrot og salt [1/2 ts | 1 ts], og stek i ytterligere 1 min.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydning av rødt.

Varm tortillabrød
4

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnene i 4-5 min.

Bland sammen
5

Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåter i en skål. Rør inn spisskål og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Bland BBQ-saus, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vann [2 ss | 4 ss] i en liten skål.

Server
6

Sett frem alt på bordet.

Fyll tortillabrød med kjøttdeig og drypp over BBQ-saus.

Fyll på med coleslaw, hakkede tomater og syltet løk.