HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Pizza
topBanner
BBQ-pizza

BBQ-pizza

med kjøttdeig og grønne tomater

Tags:Barnevennlig
Allergener:glutenmelkSulfitterSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

250 g

Kjøttdeig

1 stk

Pizzadeig

(Inneholdergluten)

50 g

Mozzarella

(Inneholdermelk)

60 g

BBQ-saus

(InneholderSulfitter, Sennep)

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

1 stk

Grønn tomat

2 stk

Hvitløk

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier997.18 kcal
Energi (kj)4172.2012 kj
Fett32.417 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater113.6002 g
Sukker32 g
Protein49.563 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Finhakk hvitløk.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek kjøttdeig i 2-4 min, eller til brunet.

3

Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvitløk og panamat, og stek i 1-2 min, eller til lett tyknet. Krydre med en klype salt* og pepper*.

4

Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Fordel kjøttsaus på deigen, og topp med rødløk. Drypp over BBQ-saus, og dryss over revet mozzarella. Bak pizza i ovnen i 14-16 min. TIPS: Hold et godt øye med pizzaen så den ikke brenner seg!

5

Finhakk tomater. Bland en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en skål.

6

Skjær pizza i passende stykker. Topp med grønn tomat.