topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk-inspirert tacos

Vietnamesisk-inspirert tacos

med asiatisk majones og knasende peanøtter

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 pose

Mynte

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

250 g

Kjøttdeig av storfe

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier900 kcal
Energi (kj)3765 kj
Fett53.3 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater63.8 g
Sukker17.6 g
Protein39.1 g
Natrium50 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Hvis du ikke har mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C.

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær fint.

Skjær chili i tynne skiver. Skjær lime i båter.

Riv gulrot (uskrellet) grovt. 

Grovhakk mynte og peanøtter.

Lag marinade
2

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft i en liten skål.

Varm tortillabrød
3

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sekunder, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Servér
4

Fyll tortillabrød med salat, kjøttdeig og gulrot.

Topp med asiatisk majones, peanøtter, mynte og chili.