I dag skal vi lage en bowl med pulled beans og ris! Vi steker pulled beans, rødløk, gulrot, vårløk og paprika, og blander det med hvitløk og woksaus. Vi serverer pulled beans og grønnsaker med kremet ingefærris, og topper alt med sesammajones og vårløk!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
12.5 ml
Soyasaus
(InneholderHvete, Soya, Gluten)150 g
Basmatiris
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvitløk
1 stk
Rødløk
1 stk
Paprika
2 stk
Gulrot
50 g
Majones
(InneholderEgg, Sennep)10 g
Sesamfrø
75 g
Asiatisk woksaus
(InneholderHvete, Soya, Gluten, Sulfitter, Sesam)240 g
Pulled beans
(InneholderHvete, Soya, Gluten, Egg, Bygg)1 stk
Vårløk
2 ss
Vann (steg 4)
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Smør (steg 1)
3 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
Riv ingefær fint. Smelt en klatt smør* [1 ss | 2 ss] i en stor kjele på middels varme. Tilsett ingefær og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt* [1/2 ts | 1 ts]. Kok under lokk på lav varme i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering.
Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær paprika i 2 cm terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne halve skiver. Skjær vårløk i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne.
Varm opp en skvett olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek løk, gulrot, det hvite av vårløken og paprika i 3-4 min, eller til møre.
Tilsett hvitløk, pulled beans og en klype salt* og pepper* i stekepannen og stek i 3-4 min. Tilsett asiatisk woksaus og vann* [2 ss | 4 ss] under omrøring til alt er gjennomvarmet. Ta stekepannen av varmen.
Bland majones, soyasaus [1/2 pakke, 2P] og sesamfrø i en liten skål. Rør godt før servering.
Anrett ingefærris toppet med pulled beans og grønnsaker i dype tallerkener. Drypp over sesammajones og pynt med det grønne av vårløken.