Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perlecouscous

Perlecouscous

med kikerter, squash og yoghurtdressing

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Panamat

1 pakke

Gresskarkjerner

½ stk

Squash

1 stk

Vårløk

½ pakke

Kikerter

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Grønnsaksbuljong

½ stk

Sitron

1 pose

Bladpersille

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

100 g

Gresk salatost

(Inneholder Melk)

125 g

Cherrytomater

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

15 ml

Balsamico

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 3)

etter behov

Sukker (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier652 kcal
Energi (kj)2726 kj
Fett23.48 g
Mettet fett11.8 g
Karbohydrater77.17 g
Sukker9.2 g
Protein27.65 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek gresskarkjerner i 2-3 min. Sett til side i en tallerken. Skjær squash i små biter. Skjær vårløk i tynne skiver.

Bak squash & kikerter
2

Fordel squash på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Drypp over en stor skvett olivenolje* og krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Hell vannet av kikerter [1/2 pakke, 2P]. Fordel kikerter på den andre siden av stekebrettet. Drypp over en stor skvett olivenolje* og krydre med panamat, en stor klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 15-17 min, eller til kikertene er gyldne og squashen mykner.

Kok perlecouscous
3

Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Tilsett vårløk og stek i 1-2 min. Tilsett vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong og kok opp. Tilsett perlecouscous og senk varmen til middels. La småkoke i 12-15 min, til myke med litt bitt. Hell av vannet hvis nødvendig.

Lag yoghurtdressing
4

Grovhakk persille. Riv en klype limeskall og skjær i båter. Bland yoghurt [1/2 pakke, 2P], vann* [1 ts | 2 ts] og halvparten av persillen i en skål. Smak til med salt* og pepper*. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Bland råvarer
5

Tilsett halvparten av gresk salatost, halvparten av squashen, en klype limeskall, en skvett limesaft og en skvett olivenolje* til couscousen. Krydre med en klype salt* og pepper* og bland godt. Halver cherrytomater.

Server
6

Fordel couscous i dype tallerkener. Topp med resterende gresk salatost, squash, kikerter, cherrytomater, resterende persille og gresskarkjerner. Drypp over yoghurt og server limebåter på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image