Vegetardeigwok og thai-basilikum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetardeigwok og thai-basilikum

Vegetardeigwok og thai-basilikum

med hvitløksris og cashewnøtter

Denne vegetarretten er proppet full av gode smaker, og slenges sammen på kun 20 minutter! Vi steker vegetardeig med rødløk, paprika, asiatisk woksaus, soyasaus og vår egen krydderblanding, Ga-Laksa. Woken serveres på en seng av aromatisk hvitløksris, og toppes med ristede cashewnøtter, vårløk og thaibasilikum.

Tags:
Plantebasert
Vegetar
Kalorilett
Allergener:
Nøtter
Gluten
Bygg
Soya
Sulfitter
Hvete
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

150 g

Jasminris

1 stk

Rødløk

1 stk

Paprika

20 g

Cashewnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Peanøtter, Sesam)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

4 g

Ga-Laksa

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Vårløk

1 pose

Thaibasilikum

½ stk

Lime

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 1)

3 ss

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Salt (steg 4)

½ dl

Vann (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier647 kcal
Energi (kj)2706 kj
Fett19.7 g
Mettet fett3 g
Karbohydrater85.9 g
Sukker18.7 g
Protein25.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Finhakk eller press hvitløk.

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en mellomstor kjele på middels varme.

Fres hvitløk i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett vann [3 dl | 6 dl] og kok opp.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.

Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.

Rist cashewnøtter
3

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist cashewnøtter i 3-4 min, til gylne. Legg over i en skål og sett til side.

Stek wok
4

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, rødløk, paprika og salt [1/2 ts | 1 ts] i 4-5 min, til vegetardeig er brunet og grønnsaker er myke.

Tilsett Ga-Laksa, asiatisk woksaus, soyasaus, vann [1/2 dl | 1 dl], og stek i 30 sek, til noe tyknet.

Forbered råvarer
5

I mellomtiden, skjær vårløk på skrå i tynne skiver.

Riv basilikum grovt.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Server
6

Anrett hvitløksris og wok i skåler.

Dryss over cashewnøtter, vårløk og basilikum.

Server med limebåter på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image