Prøv en ny type taco denne uken! Vi skal lage smakfulle tacos med vegetardeig krydret med meksikanske krydder. Vi bygger våre tacos med tortilla, vegetardeig, salat, tomat, cajunkrydret dressing og chili.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
160 g
Vegetardeig
(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)
30 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sulfitter, Sennep)
½ pakke
Svarte bønner
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde spor av: Selleri)
½ g
Chiliflak
1 stk
Løk
1 stk
Tomat
25 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 pakke
Rømme
(Inneholder: Melk)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
½ dl
Vann (steg 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikro.
Skjær løk i tynne skiver.
Skyll svarte bønner [1/2 pakke, 2P] under kaldt vann i en sil.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.
Stek løk, svarte bønner, vegetardeig, Tex-Mex, halvparten av Ay Cajun-ba og en klype salt og pepper i 4-5 min, eller til lett brunet.
Senk til middels varme og tilsett BBQ-saus [1/2 pakke, 2P] og vann [1/2 dl | 1 dl]. Bland godt. Kok i 1-2 min, til gjennomvarmt.
I mellomtiden, bland rømme, majones og resterende Ay Cajun-ba i en liten skål.
Skjær tomat i tynne halvmåner.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Sett alt på bordet.
Smør tortillabrød med cajunkrydret dressing.
Fyll med stekte grønnsaker og bønner, strimlet salat og tomat.
Pynt med en klype chiliflak [1/2 pakke, 2P].
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.