Pan fried pork chop and tarragon sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan fried pork chop and tarragon sauce

Pan fried pork chop and tarragon sauce

with buttered potatoes and carrot salad

Tags:
Superrask
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

300 g

Svin ytrefilet

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 pose

Estragon

4 g

Kyllingbuljong

60 g

Salatblanding

1 stk

Gulrot, Julienne

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier729 kcal
Energi (kj)3051 kj
Fett37.2 g
Mettet fett15.4 g
Karbohydrater51.5 g
Sukker8.5 g
Protein44.1 g
Natrium392 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4