HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGnocchi
topBanner
Gnocchi

Gnocchi

med spinat, cherrytomater & hvitløkspangrattato

Tags:Under 650 kcalOne PanVegetar
Allergener:MelkEggSelleriGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 g

Chiliflak

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

60 g

Spinat

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

2 stk

Hvitløk

15 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

350 g

Gnocchi

(InneholderGlutenKan inneholdeSennep, Soya)

250 g

Cherrytomater

½ stk

Squash

½ stk

Rødløk

1 pose

Basilikum

75 g

Creme fraiche

(InneholderMelk)

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 1)

½ dl

Vann (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier515 kcal
Energi (kj)2153 kj
Fett15.79 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater72.57 g
Sukker7.9 g
Protein17.77 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Press eller finhakk hvitløk. Varm opp en klatt smør* og en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halvparten av hvitløk i 1 min, inntil gylden og velduftende. Tilsett panko [1/2 pose, 2P] og stek under omrøring inntil gyllen og sprø, 2-3 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og sett til side på en tallerken. Skyll stekepannen. 

2

Varm opp en god skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek gnocchi under omrøring inntil gylne, 6-8 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og overfør til en tallerken. TIPS: Tilsett mer olivenolje* hvis gnocchi setter seg fast i pannen. TIPS: Gnocchi skal ikke kokes innen steking. 

3

Del cherrytomater i to. Rens squash [1/2, 2P] og skjær i fire deler på langs og deretter i terninger. Skjær løk [1/2, 2P] i tynne skiver. Plukk og grovhakk basilikum. 

4

Varm opp en ny skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk og squash og stek i 3-4 min, eller til squash begynner å få farge. Tilsett tomat, Middelhavsdrøm og resterende hvitløk og stek i ytterligere 3-4 min. 

5

Senk til middels varme og tilsett basilikum, creme fraiche [1/2 pakke, 2P], vann* [1/2 dl | 1 dl], grønnsaksbuljong og en klype chili. La simre under omrøring i 1-2 min. Smak til med salt* og pepper*. Tilsett spinat og bland sammen inntil det hele er dekket av saus. 


6

Anrett grønnsaker i skåler (sørg for å få all sausen med). Topp med sprø gnocchi, revet hardost, hvitløkspangrattato og smak til med en klype chili.