Red lentil pasta bake
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Red lentil pasta bake

Red lentil pasta bake

with bechamel sauce and zucchini salad

Tags:
Vegetar
Allergener:
Hvede
Gluten
Milk
Egg
Celery
Soja

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

1 stk

Løk

100 g

Røde linser

50 g

Revet gouda

20 g

Finrevet ost

1 boks

Tomatpure

4 g

Grønnsaksbuljong

12.5 ml

Soyasaus

4 g

Hvitløksflørt

1 pakke

Hakkede tomater

½ stk

Squash

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

2 dl

Vann (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

1 ss

Smør (steg 4)

1 ss

Hvetemel (steg 4)

10 ss

Melk (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier972 kcal
Energi (kj)4066 kj
Fett34.4 g
Mettet fett15.3 g
Karbohydrater118 g
Sukker21.5 g
Fiber16 g
Protein43.8 g
Natrium408.2 mg
Calcium0.5 mg

Redskaper

Stekebrett
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6