Nudler er et åpenbart valg hvis man vil ha middagen raskt på bordet, uten at det går på bekostning av smaken. Vi steker kjøttdeig, Goan Zacuti, chiliflak, pak choi og gulrot, og lar det hele godgjøre seg i en saus av søt chilisaus, soyasaus og sataysaus. Deretter vender vi nudler i sausen, og topper det hele med fersk koriander, sprø peanøtter og vårløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Gulrot, Julienne
4 g
Goan Xacuti
50 g
Sataysaus
(Inneholder Peanøtter, Soya, Gluten, Hvete)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
150 g
Udonnudler, tørkede
(Inneholder Hvete, Gluten)
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)
1 stk
Pak choi
50 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Vårløk
1 g
Chiliflak
1 pose
Koriander
80 g
Søt chilisaus
1 ss
Olje til steking
1 ss
Spart nudelvann
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig i 4-5 min, eller til brunet.
I mellomtiden, grovhakk pak choi.
Skjær vårløk i tynne skiver.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myke.
Spar litt nudelvann i en kopp.
Hell av vannet og skyll nudler i kaldt vann.
Tilsett Goan xacuti, chiliflak, pak choi og gulrot i stekepannen. Stek i 1-2 min, til alt er velduftende og grønnsaker begynner å mykne.
Tilsett søt chilisaus, soyasaus, sataysaus og nudelvann.
Ta stekepannen av varmen, og vend nudler i sausen.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett nudler i dype tallerkener.
Riv over korianderblader og dryss over peanøtter og vårløk.