HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPizza Med Sopp
topBanner
Pizza med sopp

Pizza med sopp

Pizza med sopp, spinat & tomatsalat

Det er lite som slår hjemmelaget pizza! Her fokuserer vi på enkle ingredienser og gode smaker, og går "all in" med en hvit saus laget av rømme, spinat og karamellisert løk. Pizzaen toppes med stekt sopp, marinerte tomater og ost. Prikken settes over i'en når du strør frisk salvie over denne herlige pizzaen.

Tags:Vegetar
Allergener:SulfitterMelkHvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutes
40 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

200 g

Sjampinjong

1 stk

Hvitløk

60 g

Spinat

150 g

Rømme

(InneholderMelk)

1 stk

Pizzadeig

(InneholderHvete)

100 g

Revet mozzarella

(InneholderMelk)

1 pose

Basilikum

2 stk

Tomat

4 g

Hvitløksflørt

1 g

Oregano

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Sukker* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)4145 kj
Kalorier991 kcal
Fett43.04 g
Mettet fett23 g
Karbohydrater99.17 g
Sukker8.93 g
Protein33.73 g
Natrium4.155 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft, og sett inn et stekebrett (eller 2 hvis de er små). Skjær sopp i tynne skiver. Finhakk eller press hvitløk. Finhakk basilikum. Skyll spinat under kaldt vann* i et dørslag.

2

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Stek sopp og hvitløk i 3-4 min, eller til gyldne. Krydre med en klype salt og pepper*.

3

Tilsett rømme, basilikum (spar litt til servering) og hvitløksflørt, og la putre i 1 min. Tilsett spinat og la putre i 2-3 min, eller til den faller sammen. Smak til med salt og pepper.

4

Ta stekebrettet ut av ovnen. Rull ut pizzadeig (med medfølgende bakepapir). Plasser pizzadeig på stekebrettet. Fordel sopp og spinatsaus på pizzadeigen og strø over mozzarella. Bak i ovnen i 10-15, eller til gyldne.

5

Skjær tomat i båter. Bland tomat, balsamico og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en skål.

6

Skjær pizza i passende stykker. Topp med resterende basilikum. Server tomatsalat på siden.