Pannestekt laks i sitron- og smørsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt laks i sitron- og smørsaus

Pannestekt laks i sitron- og smørsaus

med ovnsbakte grønnsaker og kremet dressing

Ukens fiskerett er alt annet enn kjedelig! Her har vi satt sammen en utsøkt kombinasjon av smakfulle og fargerike ingredienser. I kveld byr vi på perfekt stekt laks servert med ovnsbakte poteter og reddiker. Tilbehøret er en herlig sitron- og smørsaus og en kremet dressing med honning og sennep.

Tags:
Kalorilett
Allergener:
Fisk
Selleri
Melk
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Laksefilet

(Inneholder Fisk)

500 g

Poteter

150 g

Reddiker

1 pose

Sukkererter

1 stk

Vårløk

1 stk

Sjalottløk

½ stk

Sitron

1 stk

Hvitløk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 pose

Dill

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Smør (steg 5)

1 dl

Vann (steg 5)

½ ss

Hvetemel (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier784 kcal
Energi (kj)3282 kj
Fett43 g
Mettet fett14.6 g
Karbohydrater58.1 g
Sukker11.8 g
Protein41.1 g
Natrium408 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6