topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexican fried saithe

Mexican fried saithe

with fresh pico de gallo and avocado crema

Tags:
Under 650 kcal
Hvetefri
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

1 stk

Tomat

½ stk

Lime

½ stk

Rødløk

5 g

Tex-Mex

1 pose

Bladpersille

1 stk

Hvitløk

150 g

Langkornet hvit ris

1 stk

Paprika

2 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier582 kcal
Energi (kj)2435 kj
Fett18 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater71 g
Sukker9.2 g
Protein29.6 g
Natrium12.5 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1

Finhakk eller press hvitløk. Varm opp olivenolje [½ ss | 1 ss] i en kjele på middels varme. Stek hvitløk i 1-2 min. Tilsett vann [3 dl | 6 dl] og kok opp. Tilsett ris og salt [½ ts | 1 ts]. Senk til middels lav varme, dekk til med lokk og la småkoke i 10 min. Fjern fra varmen og la hvile under lokk til servering.

2

Skjær tomat i 1 cm biter. Finhakk rødløk [½ stk, 2P]. Skjær lime i båter. Finhakk persille.

3

Bland tomat, løk, persille, en skvett sitronsaft, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper i en skål.

4

Krydre fisk med Tex-Mex og en klype salt på hver side. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels varme. Stek fisk i 3-4 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

5

Skjær avokado i to, fjern steinen og bruk en skje til å få ut innmaten. Mos avokado [½ stk, 2P] i en skål og rør inn rømme [½ pakke, 2P] og en skvett limesaft. Krydre med salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper.

6

Anrett ris, fisk og pico de gallo i dype tallerkener. Topp med en klatt avokadokrem.