HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Pasta
topBanner
Kremet pasta

Kremet pasta

med bacon, purre og pangrattato

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:GlutenMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Purre

2 stk

Hvitløk

270 g

Spaghetti

(InneholderGlutenKan inneholdeSoya)

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten)

140 g

Bacon, terninger

4 g

Kyllingbuljong

40 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

60 g

Spinat

1 pose

Gressløk

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier991 kcal
Energi (kj)4148 kj
Fett39.31 g
Mettet fett19.6 g
Karbohydrater114.58 g
Sukker10.8 g
Protein41.49 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet* vann*. Skjær purre i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skyll spinat under kaldt vann* i et dørslag. Finhakk gressløk.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og halvparten av gressløken og stek i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør til en liten skål.

3

Kok spaghetti i 7-9 min, eller til “al dente”. Spar litt pastavann* [1 dl | 2 dl], og hell av resten. Bland spaghetti med en skvett olivenolje* i kjelen. 

4

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett purre og stek videre i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], Mamas Favoritt, kyllingbuljong, halvparten av finrevet ost, pastavann [1/2 dl | 1 dl], salt* [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper*. La putre i 3-4 min.

5

Tilsett spinat og spaghetti til stekepannen og bland godt. TIPS: Tilsett en ekstra skvett pastavann hvis sausen er for tykk.

6

Anrett pasta med bacon og kremet saus i dype tallerkener. Topp med pangrattato og finrevet ost. Dryss over resterende gressløk.