Indisk-inspirert pannestekt hyse
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk-inspirert pannestekt hyse

Indisk-inspirert pannestekt hyse

med kachumbersalat and kikertkarri

Hyse er en saftig fisk som minner om torsk i smaken, og som står i sentrum av dagens indisk-inspirerte rett. Vi serverer stekt hyse på en krydret kikertkarri med løk, gulrot og kokosmelk. Retten toppes med en indisk kachumbersalat med tomat, agurk og koriander.

Tags:
Rask
Under 50g karbo
Under 650 kcal
Hvetefri
Melkefri
Allergener:
Sennep
Egg
Selleri
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Gulrot

1 stk

Løk

1 pakke

Kikerter

100 ml

Kokosmelk

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

4 g

Mild Mahal

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

2 ss

Vann (steg 3)

½ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier537 kcal
Energi (kj)2245 kj
Fett28.6 g
Mettet fett10.4 g
Karbohydrater25 g
Sukker10.1 g
Protein38.8 g
Natrium569 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Finhakk løk.

Riv gulrot (uskrelt).

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk og gulrot i 1-2 min, eller til myke.

Lag karri
3

Tilsett Ginger Ninja og Mild Mahal. Stek i 30 sek, til velduftende.

Tilsett kikerter (med væske), kokosmelk [1/2 pakke, 2P], vann [2 ss | 4 ss], grønnsaksbuljong, salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.

Senk til middels varme og la putre i 8-10 min, til tyknet.

Lag kachumbersalat
4

I mellomtiden, grovhakk tomat og agurk.

Finhakk koriander.

Bland tomat, agurk, koriander, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek fisk
5

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk av fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Stek fisk i 2-3 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er matt og lett flaker seg.

Server
6

Fordel kikertkarri i skåler.

Topp med fisk og kachumbersalat.