topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Creamy basil tortelloni

Creamy basil tortelloni

with leek and balsamic roasted tomatoes

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Melk
Egg
Gluten
Soya
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 pose

Basilikum

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Hvitløk

10 g

Gresskarkjerner

(Kan inneholde Spelt, Peanøtter, Sesam, Hvete, Havre, Nøtter, Bygg, Kamut, Rug)

20 g

Ruccola

1 stk

Purre

2 stk

Tomat

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 1)

½ ts

Sukker (steg 1)

1 ss

Smør (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier745 kcal
Energi (kj)3116 kj
Fett38 g
Mettet fett18 g
Karbohydrater75.5 g
Sukker17.3 g
Protein26.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image