HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChorizobowl
topBanner
Chorizobowl

Chorizobowl

med blomkål, perlecouscous og gresk salatost

Karamelliser krydret chorizo med løk og server ovnsbakte grønnsaker, som du har gitt latinamerikansk kjærlighet i form av en varmende krydderblanding. Legg luftig couscous på samme tallerken, topp med gresk salatost og frisk persille, og så har du en ekte smaksfest å glede deg til.

Tags:Rask
Allergener:MelkHveteSulfitterSelleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutes
20 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

275 g

Blomkål

100 g

Gresk salatost

(InneholderMelk)

4 g

Panamat

170 g

Perlecouscous

(InneholderHvete)

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

200 g

Chorizo-pølse

1 stk

Rødløk

1 stk

Gulrot

1 pose

Bladpersille

60 g

Spinat

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker* (steg 4)

4 dl

Vann* (steg 2)

1 ss

Vann* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)3086 kj
Kalorier728 kcal
Fett31.6 g
Mettet fett13.92 g
Karbohydrater78.48 g
Sukker14.76 g
Protein35.82 g
Natrium3.574 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm store biter. Skjær blomkål i buketter. Fordel blomkål og gulrot på et stekebrett med bakepapir. Strø over Panamat og drypp over en skvett olivenolje. Krydre med en klype salt og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 15-20 min.

2

Kok opp en kjele med vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett perlecouscous, senk til lav varme og småkok i 12-15 min.

3

Skjær chorizo i 1 cm store biter. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek chorizo og rødløk i 4-5 min.

4

Tilsett balsamico, vann [1 ss | 2 ss] og sukker [1 ts | 2 ts] i stekepannen og rør godt. Stek i 3-5 min.

5

Skyll spinat. Grovhakk persille og spinat. Bland perlecouscous, spinat, karamellisert løk og chorizo, ovnsbakte grønnsaker, halvparten av persillen og halvparten av gresk salatost. Smak til med salt og pepper.

6

Anrett perlecouscous, ovnsbakte grønnsaker og chorizo i dype tallerkener. Strø over resterende salatost og persille.