HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChorisobowl
topBanner
Chorisobowl

Chorisobowl

med blomkål, perlecouscous og gresk salatost

Tags:RaskSterk
Allergener:glutenSulfitterSellerimelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

170 g

Perlecouscous

(Inneholdergluten)

1 pose

Bladpersille

15 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

275 g

Blomkål

60 g

Spinat

100 g

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

340 g

Chorizo-pølse

(Inneholdermelk)

1 stk

Gulrot

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 4)

4 dl

Vann (steg 2)

1 ss

Vann (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier944.15 kcal
Energi (kj)3950.3232 kj
Fett44.199 g
Mettet fett19 g
Karbohydrater85.0225 g
Sukker14.9 g
Protein42.524 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær gulrot (uskrellet) i 1 cm store biter. Skjær blomkål i buketter. Fordel blomkål og gulrot på et stekebrett med bakepapir. Strø over Panamat og drypp over en skvett olivenolje*. Krydre med en klype salt* og pepper*, og bland godt. Bak i ovnen i 15-20 min.

2

Kok opp en kjele med vann* [4 dl | 8 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett perlecouscous, senk til lav varme og småkok i 12-15 min.

3

Skjær chorizo i 1 cm store biter. Skjær rødløk i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek chorizo og rødløk i 4-5 min.

4

Tilsett balsamico, vann* [1 ss | 2 ss] og sukker* [1 ts | 2 ts] i stekepannen og rør godt. Stek i 3-5 min.

5

Skyll spinat. Grovhakk persille og spinat. Bland perlecouscous, spinat, karamellisert løk og chorizo, ovnsbakte grønnsaker, halvparten av persillen og halvparten av gresk salatost. Smak til med salt* og pepper*.

6

Anrett perlecouscous, ovnsbakte grønnsaker og chorizo i dype tallerkener. Strø over resterende salatost og persille.