Cajunpanert sei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunpanert sei

Cajunpanert sei

med sprø pommes frites og paprikasalsa

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

I dag skal vi panere sei med cajunkrydder og lage hjemmelagde pommes frites. Vi skal også blande sammen en vidunderlig paprikasalat, som sammen med en klatt aioli binder smakene på en herlig måte. Gled deg til ukens fiskemiddag!

Tags:
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Fisk
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 pose

Bladpersille

2 stk

Tomat

1 stk

Paprika

6 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

8 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ts

Sukker (steg 3)

2 ss

Hvetemel (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier670 kcal
Energi (kj)2804 kj
Fett24.6 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater78.1 g
Sukker14.7 g
Protein34.8 g
Natrium45.3 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm tynne pommes frites.

Fordel pommes frites på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper, og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-30 min.  

Forbered råvarer
2

Finhakk tomat og persille.

Fjern frøene og finhakk paprika.

Bland paprikasalsa
3

Bland tomat, paprika, persille, balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker [1 ts | 2 ts] og en klype salt og pepper i en skål.

Panér fisk
4

Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper i en skål.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en ny skål.

Bland panko og halvparten av Ay-Cajun-ba i en tredje skål.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir, og strø over en klype salt og resterende Ay-Cajun-ba.

Dypp fisk først i hvetemel, deretter i egg, så i pankoblandingen. 

TIPS: Hvis du ikke har egg, kan du bruke 2 ss melk.

Stek fisk
5

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen i en stekepanne på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Server
6

Anrett cajunpanert fisk, pommes frites og paprikasalsa på tallerkener.

Server aioli på siden.