Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 pose
Bladpersille
2 stk
Tomat
1 stk
Paprika
6 ml
Balsamico
(Inneholder Sulfitter)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
8 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
250 g
Sei
(Inneholder Fisk)
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
1 stk
Egg (steg 4)
¼ ts
Salt (steg 4)
1 ts
Sukker (steg 3)
2 ss
Hvetemel (steg 4)
1 ss
Olivenolje (steg 5)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm tynne pommes frites.
Fordel pommes frites på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper, og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-30 min.
Finhakk tomat og persille.
Finhakk paprika i 1 cm biter.
Bland tomat, paprika, persille, balsamico [1/2 pakke, 2P], sukker [1 ts | 2 ts] og en klype salt og pepper i en skål.
Bland hvetemel [2 ss | 4 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper i en skål.
Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en ny skål.
Bland panko og halvparten av Ay-Cajun-ba i en tredje skål.
Tørk fisk lett med kjøkkenpapir, og strø over en klype salt og resterende Ay-Cajun-ba.
Dypp fisk først i hvetemel, deretter i egg, så i pankoblandingen.
TIPS: Hvis du ikke har egg, kan du bruke 2 ss melk.
Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen i en stekepanne på middels høy varme.
Stek fisk i 2-3 min på hver side. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
Anrett cajunpanert fisk, pommes frites og paprikasalsa på tallerkener.
Server aioli på siden.